Save the data: NICE Discussiebijeenkomst 14 juni 2023

6 april 2023

Stichting NICE nodigt u graag uit voor de jaarlijkse NICE Discussiebijeenkomst op woensdag 14 juni 2023 in het Van Der Valk Hotel te Utrecht. Het programma voor deze bijeenkomst is nu beschikbaar.

Het programma is zoals altijd gevarieerd en interessant. Naast de vaste onderdelen "Ziekenhuizen op een rij" en de uitreiking van de award voor de IC met de beste datakwaliteit, besteden we dit jaar aandacht aan nieuwe ontwikkelingen op NICE2Improve (actiegerichte indicatoren) en bespreken we hoe we NICE data nog beter kunnen aanpassen aan ieders informatiebehoefte. Daarnaast zullen er weer verschillende parallelsessies zijn waarin we ingaan op onderwerpen zoals beademing en de uitdagingen daaromtrent, cardio chirurgische pati├źnten, indicatoren en uitkomsten voor verpleegkundigen en nieuwe resultaten van studies die zijn uitgevoerd met behulp van NICE data.

 

Meer informatie over de verschillende onderwerpen die tijdens de Discussiebijeenkomst aan bod komen, kunt u vinden in het programma. De NICE Discussiebijeenkomst is gratis en geaccrediteerd voor zowel intensivisten als IC-verpleegkundigen. Wij nodigen u en uw collega's graag uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Binnenkort kunt u zich aanmelden via de NICE website, u krijgt hier apart bericht over. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op 14 juni!

Berichten
april 2023
´╗┐