Inschrijven discussiebijeenkomst 2016

19 september 2016

Zoals eerder aangekondigd vindt op donderdag 1 december 2016 de jaarlijkse NICE-discussiebijeenkomst plaats Nieuwegein Business Center (NBC). Vanwege het 20 jarige bestaan van NICE zal de bijeenkomst dit jaar een extra feestelijk karakter hebben. Een uitgebreid programma van deze dag is vanaf nu te downloaden op onze website. Tevens kunt u zich vanaf nu aanmelden voor deze bijeenkomst.

Het bestuur van stichting NICE nodigt haar deelnemers van harte uit om zich in te schrijven voor deze jaarlijkse discussiebijeenkomst. Naast het vaste onderdeel “De ziekenhuizen op een rij” zullen we onder andere ook terugblikken op 20 jaar NICE en discussiëren we graag mét u over de toekomst van stichting NICE. Daarnaast ontvangen wij een externe spreker en zijn er ’s middags weer interessante parallelsessies waar u zich voor op kunt geven. Last but not least is er voorafgaand aan de afsluitende borrel de uitreiking van de IC DataKwaliteitAward. Een uitgebreid programma van deze dag is vanaf nu te downloaden.

Aanmelding kan via de webformulier (indien u over een NICE Online account beschikt) of via het Inschrijfformulier NICE Discussiebijeenkomst 2016 op onze website. Ook dit jaar is de discussiebijeenkomst geaccrediteerd voor zowel specialisten als verpleegkundigen.

Berichten
december 2016
december 2016
september 2016
juli 2016
juli 2016
april 2016