NICE jaarboek 2015

12 juli 2016

De NICE jaarboeken zullen komende week breed verspreid worden onder alle belanghebbenden. In deze uitgave wordt wederom een overzicht in maat en getal gegeven van de Intensive Care-zorg in Nederland. Vanwege het 20 jarig jubileum wordt er daarnaast stilgestaan bij de ontwikkelingen die Stichting NICE de afgelopen 20 jaar heeft doorgemaakt.

Het jaarboek 2015 presenteren we met gepaste trots aangezien we met z’n allen een mijlpaal hebben behaald;

20 jaar intensive care evaluatie. In het kader van deze bijzondere prestatie heeft minister Schippers het voorwoord geschreven. Hierin onderstreept zij het belang van NICE bij het gezamenlijk verbeteren van de zorg voor IC-patiënten. U vindt in dit jaarboek geen data over individuele IC’s, deze zijn terug te vinden op onze website. Inmiddels heeft bijna 80% van de IC’s toestemming gegeven om bij het onderdeel Data in Beeld hun resultaten openbaar te tonen.

 

Mocht u komende week geen exemplaar ontvangen dan kunt u een exemplaar aanvragen via secretariaat@stichting-nice.nl. Daarnaast kunt u vanaf vandaag een digitale versie van het jaarboek 2015 downloaden op onze website.

Berichten
december 2016
december 2016
september 2016
juli 2016
juli 2016
april 2016