Aanpassingen NICE Online

22 april 2016

Per 1 maart jl. is een nieuwe versie van NICE Online beschikbaar gesteld voor de NICE deelnemers waarin wensen zoals het weergeven van het aantal behandel- en beademingsdagen en het bewaren van queries mogelijk gemaakt is.

NICE Online is de web-gebaseerde tool waarmee de NICE deelnemers eigen kwaliteitsindicatoren kunnen monitoren in de tijd, benchmarken tegen diverse groepen waaronder het nationale gemiddelde en analyses kunnen uitvoeren op bijvoorbeeld subgroepen van de IC populatie.

 

In deze nieuwe versie van NICE online zijn een aantal wensen van onze deelnemers gerealiseerd. Zo is het nu mogelijk om voor de uitkomstmaten van beademing en behandelduur ook het absolute aantal behandel- en beademingsdagen uit te rekenen. Daarnaast is het mogelijk om bij het bepalen van inclusiepopulatie ook te kiezen uit een aantal subgroepen op basis van veelvoorkomende APACHE IV opnameredenen zoals Community Acquired Pneumonie(CAP), Out of Hospital Cardiac Arrest (OHCA) en Sepsis. Tot slot is er de mogelijkheid om queries op te slaan via de knop Query Opslaan.

 

Wij nodigen u graag uit om ook zelf aan de slag te gaan met deze vernieuwde NICE Online en we staan open voor suggesties om NICE Online verder te verbeteren. Als u nog geen account heeft voor NICE Online, kunt u een account aanvragen via NICE Online account aanvragen . Dit account kan tevens gebruikt worden voor overige functionaliteiten van NICE online zoals de NICE upload en het NICE Data Dictionary systeem.

Berichten
december 2016
december 2016
september 2016
juli 2016
juli 2016
april 2016