Vacature penningmeester/bestuurslid

22 april 2016

De huidige penningmeester van stichting NICE, Giel van Berkel, heeft aangegeven per 1 januari 2017 zijn functie als NICE bestuurslid en penningmeester neer te willen leggen. Het bestuur van stichting NICE is dankbaar voor het werk dat Giel heeft verricht en is op zoek naar een enthousiaste collega die de taken van de penningmeester binnen het bestuur over wil nemen.

We hebben reeds twee gemotiveerde kandidaten die bij willen dragen aan het NICE bestuur. Mocht u ook interesse hebben om het NICE bestuur, al dan niet in de functie van penningmeester, te komen versterken en wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Dave Dongelmans, bestuursvoorzitter stichting NICE via d.a.dongelmans@amc.uva.nl.

december 2016
september 2016