Bijeenkomst transparantie in IC zorg

13 mei 2013

Graag nodigt het bestuur van Stichting NICE u uit om op 27 juni deel te nemen aan een bijeenkomst over transparantie in IC zorg.

Vanwege de maatschappelijke ontwikkelingen wordt de druk om een aantal NICE gegevens openbaar te maken steeds groter. Tijdens deze bijeenkomst willen wij met u discussiƫren over het openbaar maken van een aantal NICE gegevens en over eventuele acceptabele vormen van transparantie. Daarmee hopen wij richting te kunnen geven aan de weg die NICE moet bewandelen op dit gebied. Een korte beschrijving met achtergrondinformatie voor deze bijeenkomst vindt u in de bijlage.
De bijeenkomst vindt plaats in het NBC in Nieuwegein en begint om 15.30 uur. Om 18.00 wordt de bijeenkomst afgesloten met een borrel. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen naar secretariaat@stichting-nice.nl. Graag ontvangen wij uw aanmelding voor 27 mei.

mei 2013